top of page

over mijzelf

Geïnspireerd door jongeren

Ik ben Jennifer van Toorn, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Jarenlang heb ik het voorrecht gehad om de wereld over te reizen in mijn commerciële functie binnen het bedrijfsleven. Daarbij heb ik diverse trainingen gegeven en mensen begeleid. In 2015 heb ik besloten om een andere weg in te slaan en ben ik de studie Toegepaste Psychologie gaan doen. Als vrijwilliger bij Stichting de Ster begeleid ik kinderen en jongeren tijdens een fantastische vakantieweek, die in het teken staat van positiviteit en experimenteren. Zo ben ik geïnspireerd geraakt door jongeren.

IMG_9343.jpeg

Drie jaar later heb ik besloten om mijn eigen praktijk te beginnen waarin ik begeleid in persoonlijke ontwikkeling. De vragen ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’ en ‘hoe kom ik daar’ staan hierbij centraal. Ik werk veelal op het gebied van communicatie, zelfbeeld, motivatie en talentontwikkeling. Ik geef diverse trainingen en workshops voor scholen, verenigingen, bedrijven en projecten.

Daarnaast heb ik mij verder ontwikkeld in Individuele Begeleiding. Dit betekent dat ik op een diepgaande manier iemand emotioneel kan begeleiden op diverse thema's en bij verschillende hulpvragen. Voorbeelden hiervan zijn; het (h)erkennen van diverse basisemoties, omgaan met angst, verwerking bij rouw of scheiding en alle vragen omtrent het thema hoog sensitiviteit. Ik werk met diverse materialen om zo te visualiseren en beter te ervaren en voelen wat er met je gebeurt. 

Ik blijf mij jaarlijks bijscholen op diverse thema's, want zeg nou zelf; in jezelf investeren en jezelf ontwikkelen blijft toch een leven lang?


bottom of page